About me

about_me

Laat ik de persoon achter deze blog eens kort voorstellen. Ik gebruik hier de alias Mr. Robot en ben halverwege de dertig. Samen met mijn vrouw (Mrs. Robot) en kind (Lil’Bot) woon ik in een leuke hoekwoning in het zuiden van het land.

Overdag werkzaam in de ICT en daarbuiten actief met allerlei leuke dingen zoals sporten, gamen (als ik daar ooit tijd voor vind) en films & series. Deze laatste twee vind ik zo interessant dat ik een hoofd vol (nutteloze?) feitjes heb verzameld die ik te pas en te onpas deel.

In de afgelopen maanden steeds meer geïnteresseerd geraakt in verstandiger met geld omgaan en veel over dit onderwerp gelezen. Ik probeer hetgeen wat ik lees ook in de dagelijkse praktijk toe te passen en dat met wisselend succes.

Investeren is altijd een ver van mijn bed show geweest, maar werk er nu langzaam naar toe dus dit word een spannende rit.

Leuk dat je de moeite neemt om dit stuk te lezen!

Advertisements

6 thoughts on “About me

 1. Hoi Mr. Robot,

  Leuk dat je begonnen bent met DGI! Een kleine stap die zeer veel invloed kan hebben op de lange termijn. Bovendien is verstandig met geld omgaan nooit een overbodige luxe. Zeker tegenwoordig niet.

  Heel veel succes met investeren en vooral veel plezier gedurende de reis!

  Pursuit 2 Freedom

  Like

 2. Hoi Mr. Robot,
  Gaaf om nog een blogger te zien die net is begonnen. Ben zeer benieuwd hoe jouw blog zich gaat ontwikkelen, welke aankopen je gaat doen en hoe je leven binnen de financiele wereld 😉 van beleggen gaat lopen.

  Zal met interesse je blog volgen.
  Greetz,
  TheGreenFIguy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s